PORTFOLIO

Mijn fotografie portfolio.

Je zult in mijn fotografie portfolio verschillende projecten tegenkomen van Urban/Urbex, documentaire, bedrijfsfotografie tot het fotograferen van verlaten plaatsen op de wereld zoals de H15 Prison in Lille. Ook voor verschillende bedrijven zoals BGI, Centrum JOB en TEN B. Jeans & Fashion Volendam heb ik mooie fotografie projecten mogen doen.

Bekijk alle projecten

Urbex fotografie projecten.

Wat is urbex fotografie? Urbex fotografie is afgeleid van Urban Exploring. Op onderzoek uitgaan bij verlaten gebouwen en gesloten omgevingen die meestal niet opengesteld zijn voor publiek. De gebouwen zijn vaak jaren niet gebruikt en vervallen. Daardoor dus de ideale plek voor fotografen om unieke foto's te maken.

Bedrijfsfotografie projecten.

Wat is bedrijfsfotografie? Heb je een nieuwe collectie kleding in de winkel of wil je graag foto's van projecten die gedaan zijn door jouw bedrijf. Vaak worden deze foto's gebruikt voor op de website van het bedrijf. De bedrijfsfotografie vindt plaats op locatie om de sfeer van de winkel/bedrijf te laten zien.

Stockphotos.

"I take photos as a return ticket to a moment" - Stanley Kroon

Fotograaf uit Volendam.

Mijn naam is Stanley Kroon een medior fotograaf uit Volendam. Mijn focus ligt voornamelijk bij Urban/Urbex en documentaire fotografie. Dit houdt in dat ik graag ruwe foto’s maak in welke vorm dan ook. Deze ruwe foto’s maak ik vaak op verlaten plekken en steden. Fotografie is voor mij meer dan alleen een klik op een knopje geven, het is naast een hobby ook mijn passie. Ik wil met mijn foto's altijd het WOW effect creeëren zodat wanneer iemand een foto van mij ziet, het echt binnenkomt bij de persoon. Nieuwsgierig geworden? Bekijk een Urban/Urbex, documentaire of bedrijfsfotografie project uit mijn fotografie portfolio en laat je inspireren.

Naast dat ik regelmatig reis naar verlaten plekken en steden heb ik veel ervaring met het fotograferen voor bedrijven. Ik heb veel fotografie ervaring opgedaan bij de bedrijven waar ik gewerkt heb zoals Studioweb Volendam en Traffic Leaders Amsterdam.

Stanley Kroon fotograaf fotografie Volendam