PORTFOLIO

Mijn grafische vormgeving portfolio.

Je zult in mijn portfolio verschillende projecten tegenkomen zoals het ontwerpen van logo's tot het ontwerpen van de bus voor HV/KRAS Volendam. Onderstaande projecten heb ik als ZZP'er en tijdens mijn periode bij Mnkymedia.tv, Bambuu, Studioweb, Traffic Leaders en Blue Agency ontworpen.

BEKIJK ALLE

Huisstijl design projecten.

Wat is een huisstijl? Een huisstijl is de volledige branding van je bedrijf. Een huisstijl bestaat vaak uit een logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Drukwerk projecten.

Wat is drukwerk? Drukwerk wordt ook wel offline design genoemd. Bij drukwerk gaat het vooral om marketing uitingen zoals brochures, posters, t-shirts, aanstekers, raam bestickering en eigenlijk alles wat bedrukt wordt.

Social media design projecten.

Wat zijn social media design projecten? Een mooie tijdlijn geeft jouw bezoekers direct een goede eerste indruk van jouw bedrijf. Ik geef jouw social media tijdlijn een unieke uitstraling die de juiste doelgroep aanspreekt.

Illustraties.

Een illustratie is een beeld gecreëerd met bijvoorbeeld Adobe Illustrator. Illustraties worden vaak gebruikt om content te versterken doormiddel van beeld. Zo kun je illustraties gebruiken op je website, app of op je social media kanalen. Illustraties kunnen ook ontwikkeld worden voor belettering voor auto's, flyers en posters.

Webdesign projecten.

Jouw bedrijf online op de kaart zetten met een eigen website. Het proces van een webdesign begint met het uitdenken van een wireframe en vanuit daar wordt een User Experience (UI/UX) design bedacht. Hierbij wordt er nagedacht en geanalyseerd over hoe een bezoeker gebruik maakt van jouw website. Aan de hand van het wireframe en het UI/UX design zal ik het volledig webdesign uitwerken in jouw huisstijl.